Interesante vers fra skriften!

INTERESSANTE VERS FRA SKRIFTEN

INTERESSANTE VERS FRA SKRIFTEN (av Hans Tomter 2012)

Lagt ut 9 Juli 2012

Vi skal i denne artikkelen se på noen veldig interessante og alvorlige vers fra Skriften, disse finner vi i Exodus i GT, kapittel 23 og vers 1-9:

Du skal ikke utbrede falskt rykte; du skal ikke gjøre felles sak med en ugudelig, så du blir et urettferdig vidne; du skal ikke følge mengden i det som ondt er, og du skal ikke vidne således i en rettsak at du bøier dig efter mengden og forvender retten; heller ikke om det gjelder en ringe mann, skal du pynte på hans sak. Når du treffer din fiendes okse eller hans asen som har gått sig vill, da skal du føre dem tilbake til ham. Når du ser din fiendes asen ligge under sin byrde, da vokt dig for å gå fra ham; du skal hjelpe ham med å løse byrden av. Du skal ikke i nogen sak bøie retten for den fattige som bor hos dig. Du skal holde dig langt borte fra en falsk sak og ikke hjelpe til at den uskyldige og rettferdige mister livet, for Jeg dømmer ikke en skyldig å være uskyldig. Du skal ikke ta imot gave(bestikkelse min kommentar); for gaven gjør seende blinde og forvender de rettferdiges sak. En fremmed skal du ikke undertrykke; I vet jo hvorledes den fremmede er til mote; I var selv fremmede i Egyptens land.

Vi skal til slutt ta med vers 13 fra nevnte kapittel: I alt det Jeg har sagt til eder, skal I ta eder i vare. Andre guders navn skal I ikke nevne; slikt skal ikke høres av din munn. Amen! I dag er det mye snakk om andre guder og religioner. Men for oss som tjener den Ene og Sanne Gud, er det en styggedom å snakke om slikt. La oss tjene vår Herre og Mester med nidkjærhet og frykt og være opptatt med Han som er veien, sannheten og livet, istedenfor å snakke om alt det andre som bare er et bedrag og fører til helvede. Kort sagt, ta oss i vare og være nøie på vår ferd og hvordan vi skikker oss. Med andre ord, bære frukt som er omvendelsen verdig og vende seg vekk fra alt som ikke samstemmer med dette, pris skje Gud!

 

Paulus sier i sitt første brev til Timoteus følgende i kapittel 6, vers 6: Ja, Gudsfrykt med nøisomhet er en stor vinning. Nøisomhet er et stikkord for oss troende. Dette skjønte den eldre generasjon av troende, for eksempel haugianerne og pietistene. De la vekt på arbeid, flid og skikke sine saker og anliggender på rett måte. Det er slike vi må ha som forbilder, og ikke dagens falske lykkekristendom, med sin falske og utopiske fantasiverden hvor alt går på skinner og alt tilsynelatende detter ned i fanget på dem. Dagens kristendom går i store trekk ut på å flytte grenser på alle mulige områder, noe som er helt feil!

Jeg tror vi har meget å lære av å gå i de gamles fotspor, i Ordspråkene står det for eksempel i 22,28: Flytt ikke det gamle grenseskjell som dine fedre har satt! Og i 23,10: Flytt ikke det gamle grenseskjell, og kom ikke inn på farløses marker! Det står i skarp motsetning til det som sies i dag hvor det heter så fint at vi må stå sammen selv om vi ser ulikt på ting osv. Dette er i virkeligheten et gigantisk satanisk bedrag! Nei, i alle henseende må vi nok følge det som sies i profeten Ezekiel 47,1: Så førte Han mig tilbake til husets inngang, amen! Tilbake til de gamle stier, til de Bibelske veiene, tilbake til den rene, rette og sunne lære. Det er kun det som fører oss til målet, Himmelen og evig salighet sammen med vår Frelser, Mester og Herre som snart kommer i herlighet for å hente Sine, dem som med lengsel venter tålmodig og arbeider på sin frelse med frykt og beven, skyr falskhet og uærlighet og gir nøie akt på seg selv og sin ferd og roper Maran Ata i sitt hjerte.

Vår Herre, kom! Ja kom, Herre Jesus! Takk og lov i Jesu Navn, amen!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE