Mange drog seg tilbake fra Jesus!

Mange drog seg tilbake fra Jesus! Lagt inn 28 September 2011


Gjermund Kvamme

Mange drog seg tilbake fra Jesus

 

Joh 6:66-69: Derfor drog mange av hans disipler sig tilbake og gikk ikke lenger omkring med ham. Jesus sa da til de tolv: Vil også dere gå bort? Simon Peter svarte ham: Herre! hvem skal vi gå til? Du har det evige livs ord, og vi tror og vet at du er Guds hellige.

 

 

Når vi forkynner Guds ord rent og klart vil vi alltid oppleve motstand og at mennesker forlater oss fordi de ikke tåler det brød som kommer fra Himmelen. Så roper dem opp om at dette er harde ord. Når folk ikke tålte Jesu forkynnelse vil de som er av den samme ånd heller ikke tåle vår forkynnelse når vi forkynner Kristus for han er Ordet som ble kjød og tok bolig i blant oss. 

 

 

Mennesker vil dra seg bort fra oss fordi de kan miste anseelse i den frafalne skare og blant de "mektige" navn. Ryktene vil gå og baktalerne vil arbeide på høygir for å prøve å sverte vårt navn fordi de ikke tåler vår forkynnelse og etterfølgelse av Jesus. Vårt liv og vår forkynnelse blir da som en snuble sten og til anstøt. Men da skal vi fryde oss og glede oss for det vidner om Kristus likhet i liv og tale. Han er snublestenen og anstøts klippen fremfor noen. Men han er også det evige livets ord. 

 

 

De gamle stier vil aldri være populært for massene men det er de eneste stier du finner hvile for din sjel! Så Gud velsigne enhver til å stå på veiene i denne tid og spørre etter de gamle stier og vandre der enten det taler om omvendelse, blodet som renser fra all synd, gjenfødelse, frelse, dåp, helliggjørelse, vår ferd i Guds hus, korsfestelse av kjødet, lydighet til Herrens ord og bud om både indre og ytre ting osv. For da skal dere finne hvile for deres sjeler! Jesus Kristus er i går, i dag den samme ja til evig tid!

 

 

Jer 6:16: Så sa Herren: Stå på veiene og se til, og spør efter de gamle stier, spør hvor veien går til det gode, og vandre på den! Så skal dere finne hvile for deres sjeler. Men de sa: Vi vil ikke vandre på den.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ronny Johansen | Svar 12.04.2012 06.06

Takk!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 00:41

Dere er heldige som har fått Ruths bok åpenbart. Jeg har lenge undret meg over at så mange blir så velsignet av fortellingen der. Venter på åpenbaringen!

...
05.11 | 08:46

Supert Gjermund.. Norges svar på Paul Washer Det er dette vi trenger mer av..

...
19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE