Den nye barneloven-En trussel mot den oppvoksende slekt!

Den nye barneloven- En trussel mot den oppvoksende slekt!

Nye barneloven- En trussel mot den oppvoksende slekt! Lagt inn 12 Mai 2011

På nyåret fikk jeg lese den nye barneloven som ble vedtatt i fjor vår 9 April 2010. I den Nye barneloven som stortinget(AP/SP/SV regjeringen) har vedtatt går de meget detaljert inn på barneoppdragelse. Denne forandring kom etter at en far ble frikjent av en høyesterettsdommer i Bergen for å ha gitt barnet sitt lette dask/ris. Den rød grønne regjering synes det var så ille at en kjærlighetsfull far kunne unngå fengselsstraff for å lett avstraffe sitt barn at de gikk til det skrittet å omgjøre hele barneloven så barn i samme situasjon, i fremtiden skal kunne fratas sine foreldre. 


Jeg er glad for at vi en Gud som vi tror på som, er far for alt som er barn, og kan utfylle det vi mangler når vi ber han om det og overlater barna i Gud faders kjærlighetsfulle omsorg. Den tukt og omsorg staten hindrer oss i og gi kan Gud fader gi for de barn han har omsorg for. Men at vi har en stat som på prinsipielt grunnlag forvender alt som er godt til noe ondt gir dessverre ikke velsignelse men forbannelse for land og folk. For ikke har de bare gjordt lette dask strafbart, men nå gått langt lengre i å frata barnas mulighet til oppdragelse. Nå skal det til og med være straffbart å og gjøre eller si noe som kan OPPFATTES som plagsomt av barnet.

 

Det understrekes at det nå er straffbart å opptre på en måte som av barnet kan oppfattes som plagsomt. Dette kan for eksempel omhandle innelåsing av barnet i et rom, bruk av trusler om straff eller trusler om at barnet skal bli forlatt eller skadet, latterliggjøre barnet mens andre hører på eller følelsesmessig avvise barnet.

De fleste av oss er vel skjønt enig om at latterliggjøring, innelåsning vold og trusler om skade ikke hører hjemme i en kjærlighetsfull barneoppdragelse. Men hva skader barne? Er det skadelig for barna og ha faste grenser med forvisning om at det lønner seg å oppføre seg bra å høre på mamma og pappa og at ulydighet har en form for konsekvens og straff? Nåvell! I følge den sittende regjering og lovendringen fra 9/4-2010 er det altså å betrakte som skadelig for barna og nå straffbart.

Så kan en sikkert diskutere hva er “straff”? Eksempelvis har vi en populær TV-serie som heter supernanny. Disse flinke, erfarne og høyst oppadgående damer bruker avstraffelsen som innebærer og sitte i skammekroken , eller stolen eller trappa osv. Barna blir også fortalt at dersom dem ikke gjør som dem blir fortalt så er det straff som venter, i skammekroken, time out og lignende. I følge den nye, særnorske, barneloven, så bør TV2 umiddelbart ta serien av sendeplanen , for her oppfordres da foreldre til lovbrudd i beste sendetid. 

Nå kommer disse Supernannyer fra Engeland der de fremdeles har lov til å gi lett ris til ulydige og slemme barn uten å risikere straffeforfølgelse eller at barna tvinges bort fra mamma og pappa. Så kan vi jo sammenligne ett gjennomsnittelig Britisk barn med ett norsk barn og vurdere selv hvem som virker å ha fått den beste oppdragelsen. Det er faktisk skremmende da å se hvor mye verre norske unger i snitt oppfører seg på våre skoler en sine Britiske jevnaldrende. For det blir helt klart at noe gjør dem bedre en oss selv om mye av deres kristne tro er død religiøsitet. Om grunnen er at det er salmesang og bønn på starten av skoledagen eller det faktum at dem fortsatt kan straffes og blir straffet hvis dem ikke oppfører seg, er vel ikke godt å si sikkert. Antagligvis begge deler!

Skremmende er et ord som går igjen i den nye barneloven, og det kan vel ikke stikkes under en stol at dersom en kjefter en tanke brått og høylydt på et barn så kan han/henne bli skremt . Så da er vel heller ikke det lov lenger her i Norges land. En mor med voksene barn i dag sa det så treffende etter hun hadde lest den nye barneloven: Det er nå jeg innser at jeg er overlykkelig over at barna mine er blitt voksne. Lykke til for den som står midt i dette! Ja, må Gud hjelpe oss i denne tid! Er det noe som er skremmende forNorges barn, så er det denne loven! Den er skremmende og vidner om total mangel på innsikt i barneoppdragelse og deres ve og vel.

Flere av europas siviliserte land er sjokerte over Norges barnefiendtlige lover. Dokkumentarer over Norske barneverns overgrep og ett galskapens lovverk feier over mange av de land vi liker å sammenligne oss med. Norge er ett av noen få land i europa som har kriminalisert normal barneoppdragelse. I lang tid har vi hatt en av europas mest restriktiv lov i forhold til fysisk avstraffelse i barneoppdragelsen. Dette har skjedd samtidig som norske barn fremstår som noen av de mest frekke og uoppdragende barn blandt land vi liker å sammenligne oss med. 

Så kan vi jo spørre oss hva som eggentlig er til det beste for barna. Men den nye norske barneloven tar like vel kaka i å fullstendig utslette foreldrenes mulighet til og oppdra barna hvis man skal slavisk holde seg innenfor lovens bokstav på dette området. Inten må oppfattes som plagsomt. Ingen trusler om straff. Nei. Vi skal la barna gjøre hva en de vil selv. Så kommer dem ut i samfunnet og der står politiet klar til å sette dem i fengsel når de samme barna fortsetter sin prakksis med å være ulydig mot voksne fordi de ikke forventer noen straffereaksjon. 

Vi er kommet inn i den tiden som profeten har talt om at skal bli en tid der rett blir galt, galt blir rett, svart blir hvitt, hvitt blir svart osv. Vi snakker ikke her om vold og slag som vi er skjønt enig i at ikke skal forekomme ovenfor verken barn eller voksne. Men det er ikke dette den nye barneloven omhandler. Tvert i mot så kriminaliserer den nye barneloven alemen og vanlige former for barneoppdragelse som hele den vestlige verden har brukt i generasjoner. Samtidig så driver man driver en utryddelses krig og henretter tusenvis av barn i mors liv hvert eneste år i vårt land. Det er altså i følge regjeringen greit å drepe 15 000 barn hvert år i mors liv, mens det er straffbart og ondt og gi ett barn time out når han/henne ikke oppfører seg. 

Det verste er at Djevelen har inbilt dem til faktisk å tro at dem gjør barna en tjeneste mens dem i virkeligheten river grunnen under barnas åndelige og sjelelige velferd. Galt har blitt rett osv. Så anklages de kristne for å være skadelige ovenfor barna med sin oppvekst. Barneombudets mann går ut å sier barnevernet må ha spesielt øye med såkalte kristen karismatiske krettser. Således mistenkliggjøres alle Kristne og det som er godt blir fremstilt som noe ondt. Den oppvoksende slekt står igjen som den skadelidende og ligger igjen som offer på styresmaktenes vendetta mot alt som er godt, hellig og kristelig i vårt samfunn. 

Det kommer en dom så hard over de mennesker som står bak dette at jeg faktisk synes mere synd på dem en oss som må leve under dette forferdelige regime av ugudelighet og antikristelig djevelskap. Dommen blir hardest i evigheten. Men vi må også regne  med at Norge blir straffet med kriser vi kunne ungått uten slik ondskap og urett mot disse Jesu minste! Eneste jeg synes mere synd på er alle de uskyldige barna som må vokse opp i denne galskapen. Så sant som natt følger på kveld så vil dommen følge over slik ondskap og forførelse av barna i vårt kjære Norge. Trøsten får være at Norge vil miste sitt overskudd og mulighet til å utføre denne ondskap I Norsk barnevern når økonomien krasjer og vi får nok med de primære behov for land og folk. VE over Norge for denne ondskap!

 

Matt 18:6-7: men den som forfører en av disse små som tror på mig, for ham var det bedre at det var hengt en kvernsten om hans hals og han var nedsenket i havets dyp.  Ve verden for forførelser! for forførelser må komme; men ve det menneske som forførelsen kommer fra!

La oss slå ring rundt barna våre og be om Guds beskyttelse over våre barn og familier i denne mørke tid i vårt land! Guds øyne farer over den ganske jord for kraftig å støtte den hvis hjertet er helt med ham! Barna er en Guds gave vi skal ta vare på med omsorgsfull og kjærlighetsfull oppdragelse. Når vi nå skal manøvrere oss i ett stadig mer barenfiendtlig loverk er det godt å vite at vi som kristne, over alt, har en kjærlighetsfull og visdomsfull fader i vår Gud. Han har full oversikt og tar også over der vi ikke lengre har mulighet. Han som er med oss er sterkere en han som er med verden!

 

2 Krøn 16:9:  For Herrens øine farer over all jorden forat han med sin kraft kan støtte dem hvis hjerte er helt med ham.


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE