Størst er Kjærligheten!!!

Størst er Kjærligheten!!!

Gjermund Kvamme

Størst er Kjærligheten!!! Av Gjermund Kvamme Lagt inn 9 April 2011

1 Kor 13:13: Men nu blir de stående disse tre, tro, håp, kjærlighet, og størst blandt dem er kjærligheten.

 

Åndens frukt er Kjærlighet. Denne kjærlighet viser seg i praktisk handling ovenfor Gud og vår neste. Kjærligheten til vår neste gjør ikke sin neste noe ondt men følger da av hjertet de bud i Guds ord som omhandler vår neste. Kjærligheten til Gud er at vi holder hans bud både i forhold til Gud og vår neste! Hans bud er ikke tunge for den som har fått utøst Guds kjærlighet i sitt hjerte ved Den hellige Ånd! Når vi da korsfester vårt eget kjøds lyster og undertvinger vårt legeme i lydighet til Guds ord er det kjærlighet vist i handling. Halleluja! Dette frembringer åndens frukt hos de ektefødte barn av Gud. Heri ligger også vår seier over verden og alle Djevelens fristelser. ALL ære til Gud!

 

1 Joh 5:2-4: På dette kjenner vi at vi elsker Guds barn, når vi elsker Gud og holder hans bud. For dette er kjærligheten til Gud at vi holder hans bud; og hans bud er ikke tunge.  For alt det som er født av Gud, seirer over verden; og dette er den seier som har seiret over verden: vår tro.

 

La oss bli fylt av den hellige ånd og ild så denne kjærlighet kan strømme i og ut fra vårt indre. Da blir det en kilde som veller frem til evig liv for både oss og mennesker som kommer i vår vei. Vi blir en avglans av Himmelen og ett speilbilde av Guds ord. Da blir ordets tale og vår ferd som kristne en og samme sak. Hele vårt liv leves ut fra og med Guds levende ord. Vi helliges da helt igjennom så vår Ånd, Sjel og Legeme bevares fulkomne og ulastelige infor Jesu gjenkomst. Da har vi løfte om frelse for både oss selv og dem som hører oss. Våre ord og våre liv blir Kristus liv! Halleluja!

 

1 Tim 4:16:  Gi akt på dig selv og på læren, hold ved med det! for når du det gjør, da skal du frelse både dig selv og dem som hører dig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 00:41

Dere er heldige som har fått Ruths bok åpenbart. Jeg har lenge undret meg over at så mange blir så velsignet av fortellingen der. Venter på åpenbaringen!

...
05.11 | 08:46

Supert Gjermund.. Norges svar på Paul Washer Det er dette vi trenger mer av..

...
19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE