La oss fullføre løpet!

La oss fullføre løpet!

Gjermund Kvamme

La oss fullføre løpet! Lagt ut 7 Mars 2011


Ski VM 2011 i Oslo er over. Løpene er slutt og utøverne har fått sine medaljer og premiepriser. Det er to år til neste gang det er planlagt ski VM i Italia. Men slik er det ikke i den åndelige kappestrid! Den er ett sammenhengende løp frem til målet er nådd og seiersprisen utdeles i Himmelen! Halleluja!


1 Kor 9:24-27: Vet I ikke at de som løper på rennebanen, de løper vel alle, men bare én får prisen? Løp da således, forat I kan vinne den! Hver som er med i veddekamp, er avholdende i alt, hine for å få en forgjengelig krans, men vi en uforgjengelig. Jeg løper da ikke som på det uvisse; jeg fekter ikke som en som slår i været; men jeg undertvinger mitt legeme og holder det i trældom, forat ikke jeg som preker for andre, selv skal finnes uverdig.


Dette løpet er langt viktigere å vinne da ditt liv avhenger av dette løp og denne pris. Så løp da således som idrettsutøverne gjør det, nemmelig som om bare En vinner prisen kjære venner!!! Dette er ordets vei og dette er den eneste vei som fører oss trygt frem til målet. Da er vi skjerpet og åndelig fokusert på det løp vi deltar i som troende. Vi glemmer det som ligger bak og jager mot målet til den seierspris som ligger rede for oss i Himmelen!


Fill 3:13-14: Brødre! jeg tror ikke om mig selv at jeg har grepet det. Men ett gjør jeg: idet jeg glemmer det som er bak, og strekker mig ut efter det som er foran, jager jeg mot målet, til den seierspris som Gud har kalt oss til der ovenfra i Kristus Jesus


Kvalifiseringen til dette løpet ordnet Jesus på Korset for oss idet hans dyrebare blod er mektig til å rense oss fullkomment ren fra våre synder. Vi har alle har syndet og fattes Guds ære, og vi blir rettferdiggjort uforskyldt av hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus sier Guds ord. Mens utøverne i ski VM måtte være de beste fra sine respektive land er vårt utgangspunt at vi må erkjenne vår manglende godhet for å kvalifisere oss. Halleluja!


Hvor godt det er at vi ikke trenger å kvalifisere oss til dette løpet men får det givet ved troen av nåde. Derfor kan alle bli med i dette løpet. Fra den dypest falne synder til den mest perfekte kirkegjenger kan bli frelst, renset ren i lammets blod og få en ny start i livet og begynne på dette løpet. Det er den nye skapning vi blir I Kristus som skal få løpe i dette løpet. Fortiden er glemt og den legger vi bak oss og jager mot målet idet vi vandrer i lyset fra Guds ord i lyset med våre liv.


1 Joh 1:7-9: men dersom vi vandrer i lyset, likesom han er i lyset, da har vi samfund med hverandre, og Jesu, hans Sønns blod renser oss fra all synd Dersom vi sier at vi ikke har synd, da dårer vi oss selv, og sannheten er ikke i oss; dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.


2 Kor 5:17: Derfor, dersom nogen er i Kristus, da er han en ny skapning; det gamle er forganget, se, alt er blitt nytt!


I dette løpet deltar kun av nåde frelste syndere som i løpet skal få nåde til å si synden og verden farvel! Vårt forbilde er Jesus og hans vandring her nede i sin kamp mot og seier over synden. Dette nye livet i vår ånd, som er den nye skapningen I Kristus, skal få trenge igjennom til hele mennesket. Helliges helt igjennom, så at både ånd, sjel og legeme kan bevares fullkomne og ulastelig infor Jesu gjenkomst. Derfor er intet mindre en fullkommenhet og da fullkommen ytelse vårt mål. Derfor skal også vi som idrettsutøverne undertvinge vårt legeme i lydighet til Kristus/Guds ord å løpe SOM OM bare EN vinner seiersprisen! Men i motsetning til våre langrennsløpere som kun kan stole på egen kraft er vi lovet kraft i det den hellige ånd kommer over oss. Lovet være Gud og Lammet! Du er lovet kraft kjære venn!


Apgj 1:8: men I skal få kraft idet den Hellige Ånd kommer over eder, og I skal være mine vidner både i Jerusalem og i hele Judea og Samaria og like til jordens ende.


Så Gud velsigne alle til å fortsette i løpet og den åndelige kappestrid! Legg merke til den enorme gleden våre skihelter fikk da de paserte mållinjen som verdensmester! Men vær sikker på at det ikke kommer i nærheten av den glede vi skal få når vi pasere mållinjen og mottar vår seierspris! Måtte vi den dagen kunne si med apostlen Paulus! Enten vi må gjennom dødens dal eller lever når Jesus kommer tilbake!


2 Tim 4:7-8: Jeg har stridt den gode strid, fullendt løpet, bevart troen.  Så ligger da rettferdighetens krans rede for mig, den som Herren, den rettferdige dommer, skal gi mig på hin dag, dog ikke mig alene, men alle som har elsket hans åpenbarelse.Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE