Kino

Lagt ut 3 September 2018

Evangelist og Bibellærer Gjermund Kvamme Underviser om Forsvar og Pasifisme i lys av Guds ord På Golsfjellet 1 September 2018. Først deles også to drømmesyn fra 2015 for så å undervise over emnet "Forsvar og Pasifisme" fra Guds ord.
Ønsker deg som lytter Guds rike velsignelse og Jesu dyrebare fred over deg! Til deg som er frelst vil jeg si: Frykt ikke du lille hjord! Det har behaget Herren og gi deg riket! Er du ikke frelst vil jeg instendig oppmuntre deg til å fly til Jesus og rope om frelse og nåde fra ham! Jesu Guds søns blod renser fra ALL synd! Vær velsignet!

Venlig hilsen Herrens lille tjener og deres ringe bror i Herren!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE