BIBELVÆRS BLOGG AUGUST 2018

BIBELVÆRS BLOGG AUGUST 2018

 

Rom 5:20: Men loven kom til forat fallet skulde bli stort; men hvor synden blev stor, blev nåden enda større.

 

Dagens bibelord kom til meg da jeg som 20 år gammel ung mann lå alene på stuegulvet i syndenød etter flere år i syndens liv borte fra Jesus. I nød og gråt ropte jeg om frelse og Nåde for min sjel. Men var utrøstelig da jeg følte meg som en alt for stor synder til og kunne bli frelst.

 

Idet jeg fikk nåde til og se at hans blod renset meg hvit som sne kjempet jeg likevel med å klare og se hvordan jeg skulle klare og slutte med ett liv i synden.

 

Hvordan skal jeg klare å slutte å synde, slutte å stjele, slutte å lyve, slutte å banne, slutte å slåss å lyde Guds bud i min vandring. Så plutselig var det en stemme som talte inderlig til mitt hjerte:

 

《Jeg skal gjøre det Gjermund. Der synden er stor er nåden enda større! Min nåde skal hjelpe deg og gi deg kraft til vandringen.》I ett nu løftes byrden av. Sorg og fortvilelse ble byttet med lovprisning for frelsen og forvisning om at der synden er stor er nåden enda større.

 

Så ta imot Guds nåde til frelse fra synden du også! For der synden er stor er nåden enda større! <3

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE