Bibel Blogg

BIBELORD NR 2-BLOGG INNLEGG NR 2

1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.

 

Dagens bibelvers er ett vers jeg fikk sitert for første gang da jeg som 10 år gammel gutt knelte ned på første benk i synde nød med bønn om frelse, tilgivelse og gråt over mine synder. Det løftet min syndeskyld av mine unge skuldre da og senere når syndeskylden ble mye større var det fortsatt sant at dersom vi bekjenner våre synder er han trofast og rettferdig så han forlater oss alle våre synder. Bibelen forteller at Gud da kaster våre synder bak sin rygg og kommer det aldri mer i hu. Det blir som om vii aldri har syndet. 

 

En slik miskunnelig frelser har vi. Uansett hvor mange eller få synder du og jeg har gjort er det full forlatelse hos Herren når vi erkjenner, bekjenner og ber om det. Så stopper han ikke der men fortsetter og rense oss fra all urettferdighet. Det betyr og bli renset fra all lovløshet å vende om fra våre synder. Fra å være en synder, lovbryter av hjerte får vi Guds rettferdighet så vi av hjerte blir Guds hellige lov og vilje lydig. Det at han forlater våre synder er Nåde. At han renser oss fra all urettferdighet er nåde over nåde. Så la oss bekjenne våre synder for Herren! <3

 

1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 00:41

Dere er heldige som har fått Ruths bok åpenbart. Jeg har lenge undret meg over at så mange blir så velsignet av fortellingen der. Venter på åpenbaringen!

...
05.11 | 08:46

Supert Gjermund.. Norges svar på Paul Washer Det er dette vi trenger mer av..

...
19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE