BIBELVÆRS BLOGG AUGUST 2018

BIBELORD NR 2-BLOGG INNLEGG NR 2

1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.

 

Dagens bibelvers er ett vers jeg fikk sitert for første gang da jeg som 10 år gammel gutt knelte ned på første benk i synde nød med bønn om frelse, tilgivelse og gråt over mine synder. Det løftet min syndeskyld av mine unge skuldre da og senere når syndeskylden ble mye større var det fortsatt sant at dersom vi bekjenner våre synder er han trofast og rettferdig så han forlater oss alle våre synder. Bibelen forteller at Gud da kaster våre synder bak sin rygg og kommer det aldri mer i hu. Det blir som om vii aldri har syndet. 

 

En slik miskunnelig frelser har vi. Uansett hvor mange eller få synder du og jeg har gjort er det full forlatelse hos Herren når vi erkjenner, bekjenner og ber om det. Så stopper han ikke der men fortsetter og rense oss fra all urettferdighet. Det betyr og bli renset fra all lovløshet å vende om fra våre synder. Fra å være en synder, lovbryter av hjerte får vi Guds rettferdighet så vi av hjerte blir Guds hellige lov og vilje lydig. Det at han forlater våre synder er Nåde. At han renser oss fra all urettferdighet er nåde over nåde. Så la oss bekjenne våre synder for Herren! <3

 

1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE