BIBELVÆRS BLOGG AUGUST 2018

BIBELORD NR 1-BLOGG NR 1

Her starter min Bibel blogg der jeg vil dele noen av mine  favoritt bibelvers i liv og lære. Alt Guds ord er sant, herlig og nyttig. Men vi har gjerne noen ord som vi holder ekstra kjært og som samler i sum de viktigeste ting i Guds ord. Guds ord som på en spesiell måte har blitt oss til Forvandling, Liv, Gudsfrykt og Håp. 

Første andaktsblogg med Bibelord nr 1 vil jeg dele fra Hebrerbrevet!

 

  • Heb 10:14: for med ett offer har han for alltid gjort dem fullkomne som blir helliget.

 

Dette verset er ett av mine absolutte favoritter og samler frelsens evangelium i sum. Rettferdiggjørelse og Helliggjørelse i ett ord. Med Jesu ene offer, forsoning for våre synder på Golgata kors og vår mottagelse av det i tro er vi for all tid blitt gjort fullkomne. Ren, rettferdig og fullkommen og Himmelen verdig ved Jesus Kristi offer på Golgata kors. Fulkommen rettferdiggjort ved tro. Halleluja. Denne fullkommenhet vil vedvare for alltid så fremt vi fortsetter og lar oss bli helliget i vår vandring. Det er altså en forutsetning for å ivareta den fullkommenhet vi får når vi tar imot Jesu offer. Vi må fortsette og la oss bli helliget og det betyr og ta vårt kors opp å vandre selvfornektelsens smale vei til livet. Gjort den fulkommen SOM BLIR helliget. Det er vår vandring på den smale veien til livet. Denne veien som Jesus banet i sin vandring her nede. Takk Jesus for ditt sonoffer som for alltid har gjort meg fullkommen! Vil du også bli fullkommen? Så ta imot dette offer i dag!

 

  • Hebr 10:14: for med ett offer har han for alltid gjort dem fullkomne som blir helliget.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Reinert Vigdal | Svar 19.07.2017 09.44

Yes..man må jobbe videre med frelsen, når man er blott frelst...Pleie kjennskapet til Jesus ved hjelp av DHÅ... Lærer hele veien av Guds Ord... Halleluja...

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE