Bibel Blogg

1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.

 

Dagens bibelvers er ett vers jeg fikk sitert for første gang da jeg som 10 år gammel gutt knelte ned på første benk i synde nød med bønn om frelse, tilgivelse og gråt over mine synder. Det løftet min syndeskyld av mine unge skuldre da og senere når syndeskylden ble mye større var det fortsatt sant at dersom vi bekjenner våre synder er han trofast og rettferdig så han forlater oss alle våre synder. Bibelen forteller at Gud da kaster våre synder bak sin rygg og kommer det aldri mer i hu. Det blir som om vii aldri har syndet. 

 

En slik miskunnelig frelser har vi. Uansett hvor mange eller få synder du og jeg har gjort er det full forlatelse hos Herren når vi erkjenner, bekjenner og ber om det. Så stopper han ikke der men fortsetter og rense oss fra all urettferdighet. Det betyr og bli renset fra all lovløshet å vende om fra våre synder. Fra å være en synder, lovbryter av hjerte får vi Guds rettferdighet så vi av hjerte blir Guds hellige lov og vilje lydig. Det at han forlater våre synder er Nåde. At han renser oss fra all urettferdighet er nåde over nåde. Så la oss bekjenne våre synder for Herren! <3

 

1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet.

Her starter min Bibel blogg der jeg vil dele noen av mine  favoritt bibelvers i liv og lære. Alt Guds ord er sant, herlig og nyttig. Men vi har gjerne noen ord som vi holder ekstra kjært og som samler i sum de viktigeste ting i Guds ord. Guds ord som på en spesiell måte har blitt oss til Forvandling, Liv, Gudsfrykt og Håp. 

Første andaktsblogg med Bibelord nr 1 vil jeg dele fra Hebrerbrevet!

 

  • Heb 10:14: for med ett offer har han for alltid gjort dem fullkomne som blir helliget.

 

Dette verset er ett av mine absolutte favoritter og samler frelsens evangelium i sum. Rettferdiggjørelse og Helliggjørelse i ett ord. Med Jesu ene offer, forsoning for våre synder på Golgata kors og vår mottagelse av det i tro er vi for all tid blitt gjort fullkomne. Ren, rettferdig og fullkommen og Himmelen verdig ved Jesus Kristi offer på Golgata kors. Fulkommen rettferdiggjort ved tro. Halleluja. Denne fullkommenhet vil vedvare for alltid så fremt vi fortsetter og lar oss bli helliget i vår vandring. Det er altså en forutsetning for å ivareta den fullkommenhet vi får når vi tar imot Jesu offer. Vi må fortsette og la oss bli helliget og det betyr og ta vårt kors opp å vandre selvfornektelsens smale vei til livet. Gjort den fulkommen SOM BLIR helliget. Det er vår vandring på den smale veien til livet. Denne veien som Jesus banet i sin vandring her nede. Takk Jesus for ditt sonoffer som for alltid har gjort meg fullkommen! Vil du også bli fullkommen? Så ta imot dette offer i dag!

 

  • Hebr 10:14: for med ett offer har han for alltid gjort dem fullkomne som blir helliget.

Nyeste kommentarer

13.12 | 00:41

Dere er heldige som har fått Ruths bok åpenbart. Jeg har lenge undret meg over at så mange blir så velsignet av fortellingen der. Venter på åpenbaringen!

...
05.11 | 08:46

Supert Gjermund.. Norges svar på Paul Washer Det er dette vi trenger mer av..

...
19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE