Så sier Herren Herren til Norges land!

Så sier Herren Herren til Norges land!

Lagt inn 8 Juni 2016

 

Så sier Herren Herren til Norges land:

Esekiel 3 og 4

Den som vil, han får høre! Den som vil får la det være! En gjenstridig ætt er de! Om ikke Norge med sine myndigheter vender om fra sin onde vei vil 4 ting ramme landet!

1. Landet vil bli kringsatt. 2. Folket straffes ved en tid i trelldom.

3. Folket må ete urent brød. 4. Landet skal mangle brød.

 

Når jeg i dag var i inderlig nødsbønn til Herren fikk jeg ord og budskap fra Herren i Esekiel kap 3 og 4 om hvilken høst Norge bereder seg hvis den nåværende utvikling fortsetter! Bakgrunnen var lengre tids nødrop til Herren og bønn om hva som vil skje med Norge om vår ondskap fortsetter. Når jeg da kjente at Gud skulle gi ord slo jeg opp min Bibel tilfeldig og Guds ånd talte umiddelbart til meg ut fra Esekiel 3 og 4. Det stemmer også overens med DrømmesynOktober2015 og andre minnelser. Den senere tid har jeg kjent på denne inderlige nød for den ondskap Norge utviser i forhold til særlig barn og familier gjennom barne"vernet". Der de går inn og tar barn fra både Kristne og andre omsorgsfulle foreldre. Norge har en spedbarns bank der man også kan bestille barn som skal tas rett fra fødestuen. Den omsorgsfulle pinsevenn Bodnariu familien får nå sine barn tilbake. Men fremdeles er det mange kristne familier og tusener av andre omsorgsfulle foreldre som er og blir brutalt voldtatt av Norsk BV.

 

Tidligere har jeg fått sterk minnelse om at Norge pådrar seg dom og fremtidige prøvelser p.g.a disse grusomheter, ugudelighet, ondskapens pengebruk og hovmod. Norge støtter terrorisme mot Israel, vi dreper våre barn i mors liv samtidig som vi tar spedbarn fra nybakte mødre. Norge pøser miliarder inn i en barne"verns" kamp mot kristne familie verdier. Samtidig så kutter man til lidende syke og uføre i Norge. Jeg skrev til statsminister partiet Høyre allerede før oljeprisens fall at jeg hadde fått en sterk minnelse om at Norge kommer til og miste sitt økonomiske handlingsrom om dem ikke vender om fra disse ting. Da sendte jeg Blås I Basun!  Det og dagens budskap gjelder hele stortinget. Så det er altså ingen politisk ytring for eller mot partipolitisk side. Her har hele det Norske storting skyld og drar domm over landet om vi ikke vender om! Trøsten får være løfte om at Gud skal skjule sine i sin hytte på den onde dag. Den ydmyke gir Gud nåde men den stolte står han imot! La oss ydmyke oss for den levende Gud mens det ennå er tid! 

Så sier Herrens Herren til Norges land:

Den som vil, han får høre! Den som vil får la det være! En gjenstridig ætt er de! Om ikke landet med sine myndigheter vender om fra sin onde vei vil 4 ting ramme landet!

1. Landet vil bli kringsatt.

2. Folket straffes ved en tid i trelldom.

3. Folket må ete urent brød.

4. Norge skal mangle brød.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 00:41

Dere er heldige som har fått Ruths bok åpenbart. Jeg har lenge undret meg over at så mange blir så velsignet av fortellingen der. Venter på åpenbaringen!

...
05.11 | 08:46

Supert Gjermund.. Norges svar på Paul Washer Det er dette vi trenger mer av..

...
19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE