Så sier Herren Herren til Norges land!

Så sier Herren Herren til Norges land!

Lagt inn 8 Juni 2016

 

Så sier Herren Herren til Norges land:

Esekiel 3 og 4

Den som vil, han får høre! Den som vil får la det være! En gjenstridig ætt er de! Om ikke Norge med sine myndigheter vender om fra sin onde vei vil 4 ting ramme landet!

1. Landet vil bli kringsatt. 2. Folket straffes ved en tid i trelldom.

3. Folket må ete urent brød. 4. Landet skal mangle brød.

 

Når jeg i dag var i inderlig nødsbønn til Herren fikk jeg ord og budskap fra Herren i Esekiel kap 3 og 4 om hvilken høst Norge bereder seg hvis den nåværende utvikling fortsetter! Bakgrunnen var lengre tids nødrop til Herren og bønn om hva som vil skje med Norge om vår ondskap fortsetter. Når jeg da kjente at Gud skulle gi ord slo jeg opp min Bibel tilfeldig og Guds ånd talte umiddelbart til meg ut fra Esekiel 3 og 4. Det stemmer også overens med DrømmesynOktober2015 og andre minnelser. Den senere tid har jeg kjent på denne inderlige nød for den ondskap Norge utviser i forhold til særlig barn og familier gjennom barne"vernet". Der de går inn og tar barn fra både Kristne og andre omsorgsfulle foreldre. Norge har en spedbarns bank der man også kan bestille barn som skal tas rett fra fødestuen. Den omsorgsfulle pinsevenn Bodnariu familien får nå sine barn tilbake. Men fremdeles er det mange kristne familier og tusener av andre omsorgsfulle foreldre som er og blir brutalt voldtatt av Norsk BV.

 

Tidligere har jeg fått sterk minnelse om at Norge pådrar seg dom og fremtidige prøvelser p.g.a disse grusomheter, ugudelighet, ondskapens pengebruk og hovmod. Norge støtter terrorisme mot Israel, vi dreper våre barn i mors liv samtidig som vi tar spedbarn fra nybakte mødre. Norge pøser miliarder inn i en barne"verns" kamp mot kristne familie verdier. Samtidig så kutter man til lidende syke og uføre i Norge. Jeg skrev til statsminister partiet Høyre allerede før oljeprisens fall at jeg hadde fått en sterk minnelse om at Norge kommer til og miste sitt økonomiske handlingsrom om dem ikke vender om fra disse ting. Da sendte jeg Blås I Basun!  Det og dagens budskap gjelder hele stortinget. Så det er altså ingen politisk ytring for eller mot partipolitisk side. Her har hele det Norske storting skyld og drar domm over landet om vi ikke vender om! Trøsten får være løfte om at Gud skal skjule sine i sin hytte på den onde dag. Den ydmyke gir Gud nåde men den stolte står han imot! La oss ydmyke oss for den levende Gud mens det ennå er tid! 

Så sier Herrens Herren til Norges land:

 

Når jeg i dag var i inderlig nødsbønn til Herren fikk jeg ord og budskap fra Herren i Esekiel kap 3 og 4 om hvilken høst Norge bereder seg hvis den nåværende utvikling fortsetter med overgrep innen barnevernet, finansiering av terror mot israel, fosterdrap og kamp mot kristne verdier!

 

Den som vil, han får høre! Den som vil får la det være! En gjenstridig ætt er de! Om ikke landet med sine myndigheter vender om fra sin onde vei vil 4 ting ramme landet!

1. Landet vil bli kringsatt.

2. Folket straffes ved en tid i trelldom.

3. Folket må ete urent brød.

4. Norge skal mangle brød.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE