Drømmesyn 14 Oktober 2015

Drømmesyn 14 Oktober 2015

Den 14 Oktober 2015 befant jeg meg i natten seende nedover Gudbrandsdalen. Jeg drømte men følte det som om jeg var lys våken. Hadde den samme følelsen jeg hadde under mitt forrige Drømmesyn11 November 2014. Denne gangen opplevde jeg å befinne meg oppe i Gudbrandsdalen idet jeg plutselig så at høyt på himmelen var dekket med store militær fly som kom inn over horisonten mot nord. Lavere kom det militær helikoptre. Samtidig kom kolonner med tanks og hærstyrker retning Nordover. En følelse av at nå var Norge i ferd med og okkuperes og i krig overveldet meg. Men i det jeg fikk se nærbilde av en av de opperative på Tanksene så han sør europeisk ut og de gav ikke tegn til å skulle angripe oss. Dette forvirret meg i drømmen uten at jeg fikk noe svar på det

 

Jeg våknet brått og undret meg over dette. Den eneste logiske tanke jeg umidelbart fikk var at det var Nato tropper på vei nordover mot Trøndelag og en front. Tiden vil vise. Noe tidsangivelse fikk jeg ikke. Men at vi lever i alvorlige tider der hav og brenninger bruser er hevet over enhver tvil. Kun på klippen Kristus er det trygt i denne tid. Derfor gjør enhver vel i å akte på de advarsler Herren sender. På vinteren/våren dette året hadde jeg også en drøm der jeg fikk se ett jagerfly jeg aldri før hadde sett. Det forfulgte meg i drømmen men det som var så rart, bortsett fra at det så anderledes ut en de fly jeg hadde sett var at det steg opp og ned horisontalt. Jeg tenkte ikke mer i ettertid en at det var en suspekt og rar drøm. Men når Norge 21 September i år fikk avdekket de nye F35 jagerfly vi har bestilt ble min forundring stor når jeg så eksagt det flyet jeg hadde sett i drømmen samtidig som det steg opp og ned på eksagt samme måte uten behov av rullebane. Det er derfor jeg bruker dette bildet som illustrasjon. Jeg så det lenge før det ble avduket på TV og jeg har aldri sett noe lignende fly.

 

Understreker igjen at alt dette er drømmer. Drømmer er som halmen og skal forgå mens Guds ord blir til evig tid. Drømmer kan også ha endringsbare ting og  ellementer av feil  i seg. Når Gud advarer gjennom profetiske drømmer og syner kan det også forandres ved folkets omvendelse eller mangel på sådant. Likeledes er det Guds ord vi skal akte høyest. En profetisk drøm er kun intresant i det lys det profetiske ord gir oss. Men den åndelig våkne og kloke gir vel i å akte på de advarsler Herrens profeter får. Gamle menn skal ha drømmer og unge menn skal ha syner sier Joel 3 om de aller siste dager før tidsaldrenes ende og fruktene av Åndens utgydelse. Det skal også være tider med krig, forfølgelse sult og naturkatastrofer. Tro ikke i ditt hovmod at du vil spares bare fordi du er Nordmann. Tiden er tvert imot inne for at Norges hovmod og vellevnet får sin høst og dom. I dag er nådens dag. I dag er Herren å finne. Søk Herren mens han finnes!

 

  • Ess 55:6-7: Søk Herren mens han finnes, kall på ham den stund han er nær! Den ugudelige forlate sin vei og den urettferdige sine tanker og omvende sig til Herren, så skal han forbarme sig over ham, og til vår Gud, for han skal mangfoldig forlate.

  

  • 1 Joh 1:9: dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet. 

 

I dag renser Jesu blod ren fra all synd for enhver som kommer inn under Guds lys og vandrer under hans lys med sitt liv. Om du bekjenner dine synder er han trofast og rettferdig så han forlater deg alle dine synder og renser deg fra all urettferdighet. Dernest har vi en smal vei å vandre til Livet. Jesus er Veien, Sannheten og Livet. Ingen kommer til faderen uten VED HAM. Den ydmyke gir Gud nåde men den stolte står han imot. Fremfor alt formaner jeg alle mine lesere til å gjøre seg rede å bevare sitt hjerte fremfor alt som bevares.(Ord 4:23). Dernest er det ingen dum idet å gi akt på tiden og dens advarsler. Be om Guds visdom og omsorg. Han skal skjule sine i sin hytte på den onde dag.

 

  • Sal 27:5-6: For han gjemmer mig i sin hytte på den onde dag, han skjuler mig i sitt telts skjul; på en klippe fører han mig op. Og nu skal mitt hode opløfte sig over mine fiender rundt omkring mig, og jeg vil ofre jubeloffere i hans telt, jeg vil prise og lovsynge Herren.  

 

I denne stilling kan vi lovsynge og oppløfte våre hoder uansett omstendigheter. Gud er med oss. Hvem kan da være imot. Derfor kunne Paulus og Silas lovsynge Gud bak fengselets murer og lenker og dører åpnedes ved Guds kraft. Så ta imot denne hilsen og gi akt på tiden kjære venn. Vil spesielt formane og oppmuntre deg som tror til å gi akt på tiden å invie ditt liv for Herren. Vær bedende og bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer samtidig som du er lydhør for Åndens minnelser og Guds visdom og hjelp for deg og dine. Herren skal sørge for oss og gi oss visdom og mot til å takle tider som kommer uansett hva som kommer i vår vei. Som dagen vår er skal vår styrke være. Vi har ingen grunn til å frykte. Ingen makt eller myndighet kan skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus sier Rom 8. Så frykt ikke du lille jord! Det har behaget Herren og gi dere riket. Vårt rike er ikke av denne verden for vi søker den kommende. I melomtiden skal vi få være til velsignelse og hjelp her vi vandrer frem. 

 

  • Ord 27:12: Den kloke ser ulykken og skjuler sig; de uerfarne går videre og må bøte. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Birgitta Wiklund | Svar 28.11.2015 17.52

Intressant, ja må vi alla hava olja i vår lampa då att vi må när Jesus kommer in uti Hans rike gå

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE