Mørke skyer i horisonten! Drømmesyn 11 November 2014

Mørke skyer i Horisonten! Drømmesyn 11 November 2014!

Esaias 60:1-2: Stå op, bli lys! For ditt lys kommer, og Herrens herlighet går op over dig. Se, mørke dekker jorden, og mulm folkene, men over dig skal Herren opgå, og over dig skal hans herlighet åpenbare sig,

Lagt ut 14 November 2014.


Natt til 11 November i år 2014 hadde jeg en merkelig og mektig drøm. Helt annerledes i både syn og følelse en alle andre drømmer jeg har hatt. Jeg følte i drømmen at jeg ble vist noe som skulle skje. Jeg befant meg plutselig seende utover div idrettsanlegg og sentrum i en Norsk by på Østlandet. 

 
Ned fra luften kom det mange svartkledde som så ut som svarte fallskjerm soldater. Når de kom ned så beveget de seg utover så folk måtte flykte i sikkerhet fra sine hjem. De snakket ett språk jeg ikke forsto og dem kom med ondt i sinne. Språk og folket sto for meg å være fremmed av enten Nord afrikansk eller Arabisk.  Noe jeg syns var merkelig både under drømmesynet og etterpå. Men om typen språk er jeg ikke sikker.
 
 Jeg våknet og undret meg over denne drømmen mens jeg kjente en stemme i mitt indre som sa: Be til meg og rop til meg om beskyttelse og hjelp for land og folk. Nå er tiden for Guds folk til å søke Gud, ydmyke seg å lyde Guds hellige lov og vilje. Jeg kjente også da en sterk indre minnelse av Ånden om at de mørke skyer som kommer over land, folk og menigheter er fordi de kristne har sviktet sin oppgave og forkastet Guds ord og Guds bud. Norge svikter de svakeste og forbanner Israel samtidig som de kristne ikke tar Guds ord på alvor. Mørke skyer nærmer seg!
 
Tiden vil vise om det var noe mer en, en drøm. Drømmer er som halmen mens Guds ord er som kornet. Drømmer skal forgå men Guds ord forblir til evig tid. Likevel har Gud og kan Gud åpenbare sin vilje og advarsler også gjennom drømmer. Men en ting er sikkert og det er at Norge trenger å omvende seg. I ettertid har jeg også fått tilsendt beskrivelsen av en drøm som en søster i Herren fikk der omtrent det samme drømmesyn kom til henne om en annen Norsk by på Østlandet. Om det varsler krig, terror eller kun Åndskrefter over land og folk vil tiden vise. Men at tiden for oss Kristne til å forberede oss å søke Herren av ett helt hjerte er nå er hevet over enhver tvil!
 
Vi lever i tider hvor skyer dekker den åndelige horisonten og mørke skyer kommer nærmere og nærmere de land og menigheter som i hovmod forkaster Gud og hans lover. Hvis ikke vi omvender oss vil Gud trekke sin beskyttende hånd bort fra både land og menigheter. Vi som Guds folk og menigheter har nøklene! I dag er tiden til å søke Herren! Men om mørke skyer og stormende hav truer så er vi trygg så lenge Herren styrer skuta. Søk Herren og hans ledelse i denne tid.
 
 
Esaias 60:1-2: Stå op, bli lys! For ditt lys kommer, og Herrens herlighet går op over dig. Se, mørke dekker jorden, og mulm folkene, men over dig skal Herren opgå, og over dig skal hans herlighet åpenbare sig,
 
 
DEN SOM HAR ØRE! HAN HØR! HVA ÅNDEN SIER TIL MENIGHETEN! 
Natt til 11 November i år 2014 hadde jeg en merkelig og mektig drøm. Helt annerledes i både syn og følelse en alle andre drømmer jeg har hatt. Jeg følte i drømmen at jeg ble vist noe som skulle skje. Jeg befant meg plutselig seende utover en Norsk by på Østlandet... Se artikkel over bildet!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE