Syn om verden. Gitt til Emanuel Minos i 1968

Syn om verden. Gitt til Emanuel Minos i 1968

Syn om verden

som en 90 år gammel dame gav til Emanuel Minos i 1968

1. LANGVARIG FRED OG NEDRUSTNING.

”Jeg fikk se verden som et kart. Jeg så Europa – land etter land. Jeg så Skandinavia, og jeg så også Norge. Jeg så visse ting som ville finne sted like før Jesus kommer igjen (og menighetens tid er slutt) og like før den store ulykken bryter løs over menneskene. En ulykke som vi aldri før har opplevd maken til. Like før Jesus kommer tilbake og alvoret bryter løs, blir det en tid med avspenning som vi aldri før har hatt. Det blir fred, og freden kommer til å vare lenge. I denne fredsperioden blir det avrustning i mange land, også i Norge. Den tredje verdenskrig kommer til å starte på en måte som ingen hadde ventet og fra et uventet hold, og vi er like uforberedt som vi var 9. april 1940”.
 

2. LUNKENHET OG FRAFALL I KRISTENHETEN

”Jeg så at det kommer en lunkenhet uten sidestykke blant kristenfolket. Et frafall fra sann og levende kristendom. De kristne kommer ikke til å være åpne for ransakende forkynnelse i tidsrommet før Jesus kommer tilbake. De vil ikke høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. I stedet kommer en annen slags forkynnelse, en slags lykkekristendom. Det gjelder å bli vellykket og å nå frem. Det dreier seg om materielle goder, på en måte Gud aldri har lovet det. Kirker, frikirker og bedehus blir mer og mer tomme. I stedet for en forkynnelse om å ta sitt kors opp og følge Jesus, blir det underholdning, kunst og kultur, der hvor det skulle være vekkelse, nød og botsmøter. Dette kommer til å skje i en sterk grad like før Jesus kommer og ulykkene bryter løs over oss.”
 

3.MORALOPPLØSNING:
SAMBOERSKAP, UTROSKAP, HOMOSEKSUALITET, VOLD OG SEX PÅ TV, VOLD I SAMFUNNET:

”Det blir en moraloppløsning som Norge aldri har sett maken til. Folk vil leve som gifte uten å være gift. Å flytte sammen før ekteskapet og utroskap i ekteskapet vil tilta i stor målestokk. De kommer til å unnskylde dette på alle hold. Det kommer også til å snike seg inn i de kristne forsamlinger, og det vil ikke bli konfrontert. Også synd mot naturen vil bli tolerert. 

 

Like før Jesus kommer vil det komme TV-program som vi tidligere aldri har opplevd. TV kommer til å bli full av vold, en vold så grusom at det vil lære folk å myrde og ødelegge hverandre, og det blir utrygt å gå i gatene. Folk kommer til å ta etter de de ser og det vil ikke være ett tilbud på skjermen, men fullt av tilbud.  Det kommer til å bli akkurat slik vi har det i radioen. Vi kan ta inn det ene programmet etter det andre ettersom vi skrur, og det kommer til å bli fylt med vold og folk kommer til å ha dette til underholdning. 

De verste scener av mord og ødeleggelse av hverandre vil bli vist, og dette kommer til å spre seg inn i samfunnet. Det kommer til å bli vist samlivsscener. De mest intime ting som foregår i et ekteskap kommer til å bli vist på skjermen. Det kommer til å skje og du kommer til å se det oppfylt. Lovverket som vi nå har vil bli brutt ned, og det mest usømmelige vil bli vist like for våre øyne.
 

4. INNVADRING OG DEN TREDJE VERDENSKRIG:

”Folk fra fattige land kommer til å strømme inn i Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge. Folk vil mislike at de er her og vil bli harde mot dem. De vil mer og mer bli behandlet slik jødene ble før krigen. Da er målet for våre synder nådd. Dette blir like før Jesus kommer igjen – og den tredje verdenskrig bryter løs.


Det blir en kort krig. Alt av krig jeg har opplevd før er bare for lek å regne i forhold til dette. Det kommer til å begynne som en vanlig krig, men den kommer til å spre seg, og den vil avsluttes med atombomber. Luften kommer til å bli forurenset slik at det er umulig å puste i den, og det vil gå ut over flere kontinenter: Amerika, Japan, Australia – de rike landene. Vannet kommer til å bli ødelagt. Vi kan ikke dyrke jorden der. 

Resultatet blir at en liten levning blir tilbake. De som er igjen i de rike landene vil forsøke å rømme over til de fattige landene, som ikke er skadet, men de vil behandle oss som vi har behandlet dem og ikke være så villige til å ta imot. Jeg er glad jeg ikke får oppleve dette, men når tiden nærmer seg, må du ta mot til deg og reise rundt og advare og fortelle folket dette som jeg har sett.”

Emanuel Minos Evangelist i den Norske Pinsebevegelse. Han fikk synet til denne kvinne i 1968 og skrev det ned. Men syntes det virket for utrolig. I dag har store deler av de gått bokstavelig i oppfyllelse. Når skjer resten?

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE