Vitenskapsmenn som tror på Skapelsen

Dr Gerald L. Schroeder

Viteskapsmann, forfatter og foreleser Gerald L. Schroeder

Vitenskapsmann Dr Gerald L. Schroeder

Gerald L. Schroeder er en kjent vitenskapsmann, forfatter og foreleser, som mener det er en iboende sammenheng mellom vitenskap og åndelighet. Han regner seg som ortodoks jøde. Han støtter en skapt jord i løpet av en uke samtidig som han støtter teorien om en svært gammel jord.

I 1965 mottok Schroeder sin Ph.D.  fra Massachusetts Institute of Technology i kjernefysikk om jorden og planetenes vitenskaper.  Han jobbet fem år i staben av MIT fysikk-avdelingen.  Etter å ha emigrert til Israel i 1971, ble han ansatt som forsker ved Weizmann Institute of Science, de Volcani Research Institute, og Det hebraiske universitetet i Jerusalem. 

Hans doktorgrad var i to vitensskapsfelt, Geofag og fysikk Han underviser ved Aish HaTorah College of Jewish Studies. Han er en troende ortodoks jøde. Schroeder mener at en jord skapt i løpet av en uke kan stemme godt overens med Evlolusjonistenes teori av en verden som er milliarder av år gammel. 

Schroeder har forsket på og skrevet om at flyten av tid for en gitt hendelse i et ekspanderende univers varierer med observatørens perspektiv i  den gitte hendelsen. Han  beregner effekten av strekking av rom-tid, basert på Einsteins generelle relativitetsteori. Schroeder holder seg til en teistisk evolusjon visning. Men han støtter da på sin måte Bibelens skapelsesberetting. Han er også en av de fremste innenfor Jødisk hebraisk undervisning og tro i Israel i dag og utleggelse av blandt annet skapelsesberetningen..

Gerald L. Schroeder har skrevet og publisert mange vitenskapelige avhandlinger og forfattet flere bøker i emnet Vitenskap og Bibelen. En av dem ser dere under dette avsnitt.

  • Genesis and the Big Bang (1990),(Bildet under dette avsnitt)
  • The Science of God: The Convergence of Scientific and Biblical Wisdom, (1997),
  • The Hidden Face of God: Science Reveals the Ultimate Truth, (2002), 

Lagt inn 28 November 2010
Genesis and the Big Bang (1990) The Discovery of Harmony Between Modern Science and the Bible. Oppdagelsen av harmoni mellom moderne vitenskap og Bibelen

Vitenskapsmannen Dr. Robert V. Gentry

Dr. Robert V. Gentry. Født 1933

Vitenskapsmannen Dr. Robert V. Gentry

Dr. Robert V. Gentry er en kjernefysiker som jobbet 13 år i Oakridge National Laboratory ('69-'82). Han har tilbrakt store deler av sin vitenskapelige karriere i å undersøke spor av polonium radioaktivitet innskrevet i granitt, og er uten tvil verdens ledende autoritet på polonium glorier. 

Hans forskning har resultert i skriving eller co-redigerte over tjue forskningsartikler i vitenskapelige publikasjoner, som for eksempel Science, Nature, Geophysical Research Letters, Annual Review of Nuclear Science, og Earth and Planetary Science Letters. Da han begynte sin forskning, var han en evolusjonist. I dag er Dr. Gentry overbevist om en ung skapt jord og at det historisk har skjedd en vannflom som Bibelen forteller om på Noas tid. Ha er også blitt en bekjennende kristen.

Gentry arbeid viste at granitt var aldri i smeltet tilstand, fordi polonium pleochroic glorier overlever bare i fast fjell og halveringstiden av polonium er altfor kort til å overleve en multimillion-års kjøling tid. Hans resultater synes å indikere at Jorden ble opprettet umiddelbart, på et kjølig tilstand. Hvis sant, er det klare bevis for skaperverket. Gentry dokumenterer sine beviser i sin bok, Creation's Tiny Mystery. 

Boken inneholder kopier av Gentry sine rapporter i vitenskapelige tidsskrifter og en spennende fortelling om det vitenskapelige samfunnets respons på hans publiserte avhandlinger. Rapporter som beskriver disse bevis passerte fagvurdering, og ble publisert i den åpne vitenskapelige litteraturen. Dette fikk Robert V Gentry inn ved kun å utelate konklusjonen som var at det beviste skapelsesberettningen og en verdensomspennende flom som vi leser om i Bibelen. 

Etter dette ble Gentry ansatt i  doktorgradsprogrammet ved Georgia Institute of Technology. Men der ble han nektet å jobbe med alderen på jorden for avhandlingen sin da de skjønte at hans konklusjoner på sin forskning på polonium glorier var en ung jord. Dette viser at Darvinistene inne vitenskapen mere handler om en sekt og religiøs tro en ekte vitenskap. Til dags dato står Robert V. Gentrys avhandlinger på dette området uimotsagt i vitenskapelige skrifter.

Av hans Vitenskapelige bøker og avhandlinger kan nevnes:

Gentry, Robert V. (14 June 1968). "Fossil Alpha-Recoil Analysis of Certain Variant Radioactive Halos". Science 160 (3833): 1228–1230. doi:10.1126/science.160.3833.1228. PMID 17818744.
Gentry, Robert V. (14 August 1970). "Giant Radioactive Halos: Indicators of Unknown Radioactivity?". Science 169 (3946): 670–673. doi:10.1126/science.169.3946.670. PMID 17791843.
Gentry, Robert V. (5 April 1974). "Radiohalos in a Radiochronological and Cosmological Perspective". Science 184 (4132): 62–66. doi:10.1126/science.184.4132.62. PMID 17734632.
Gentry, Robert V.; T. A. Cahill, R. G. Flocchini, N. R. Fletcher, H. C. Kaufmann, L. R. Medsker, and J. W. Nelson (1976). "Evidence for Primordial Superheavy Elements". Physical Review Letters 37 (1): 11–15. doi:10.1103/PhysRevLett.37.11.
Creation's tiny mystery. Knoxville, Tenn.: Earth Science Associates, (1986) ISBN 0961675314

Nettsiden til en del av hans studier er halos.com ( Earth Science Associates)   og det er link til den siden under mine favoritt linker. Der kan du lese boka  Creation's tiny mystery online eller bestille boka.

Lagt inn 6 November 2010

Creation's tiny mystery av Dr Robert V. Gentry

Vitenskapsmannen Dr Walt Brown

Dr Walt Brown. Kjent Amerikansk Vitenskapsmann

Vitenskapsmannen Dr Walt Brown

En av Amerikas mest fremstående vitenskapsmenn innen det militære hette Walt Brown.

Walt Brown fikk en doktorgrad 
i maskinteknikk fra Massachusetts Institute of Technology (MIT), hvor han var National Science Foundation mann.  Han har undervist college kurs i fysikk, matematikk og informatikk.  Brown er en pensjonert Air Force oberst, West point utdannet, og tiddligere Army Ranger og fallskjermjeger.

Oppdrag under hans 21 års militærtjeneste inkluderer: Direktør for Benet Laboratories (en stor forskning, utvikling og engineering anlegg); fast førsteamanuensis ved US Air Force Academy, og sjef for Science and Technology Studies ved Air War College. 

I mye av sitt liv var Walt Brown en evolusjonist, men etter år med studier, ble han overbevist om den vitenskapelige gyldigheten av skaperverket og en global flom.  Siden han la opp fra det militære, har Dr. Brown vært leder for Center for Scientific Creation og har jobbet full tid i forskning, skriving, og TEAC

Dr. Brown har gitt ett stående tilbud om et strengt vitenskapelig, skriftlig, og publiserbar debatt med Evolusjonsiter.  Flere evolusjonister sa seg i utgangspunktet enige om en strengt vitenskapelig debatt, men senere endret de mening og insisterte at de ville bare ta del i debatten om den også inkluderte religion. 

En av disse evolusjonistene er så opprørt at en skriftlig debatt ikke vil inkludere religion at han nå villeder med å si at Walt Brown har nektet å diskutere med ham ham.  Korrespondanse viser derimot hvordan Evolusjonisten ikke lenger ville ha en strengt vitenskapelig debatt etter å ha lest den sjette utgaven av boken 
In the Beginning: Compelling Evidence for Creation and the Flood  by Dr. Walt Brown .) 

Denne boken kan fås tak i online på sidene til Creations cience.com Online Book.  Ligger link ute på favoritt linker siden min til denne siden.

Dr. Brown har konsekvent opprettholdt sin innstilling i 28 år om at debatten bør være begrenset til vitenskapelige bevis. Mens en rekke Darvinsiter ikke har tort å debatere med ham uten at Religion skulle tas med som ett tema. 

Det forteller vel ganske klart hvor tynt Evolusjonslæren egentlig stiller rent vitenskapelig. Når Darvinister ikke kan bruke latterliggjøring ovenfor Religion men må kun debatere på strengt Vitenskapelig grunnlag står dem avkledd ovenfor en kunskapsrik vitenskapsmann som tror på skapelse istede for evolusjons læren.

Lagt inn i Oktober 2010
In the Beginning: Compelling Evidence for Creation and the Flood by Dr. Walt Brown .)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE