Opplevelser

Opplevelser

Vil gjerne i ledige stunder dele med dere opplevelser jeg har hatt der Herren har gjort under i ett menneskes liv. Dette skjer stadig vekk når vi forkynner det gamle evangeliet rent og klart. Det løser de bundne og setter de plagede i frihet. 

Legger det under hverandre her så dere kan rulle siden nedover å se de forskjellige vitnesbyrdene om Guds allmakt og inngripen enn i dag! Det er enkle, små men Gudommelige opplevelser med Herren i tjenesten. ALL ære skal Herren Jesus ha!

Døpt i Ånden ved kjøkkenbordet

Døpt i Ånden ved kjøkkenbordet

For noen få år tilbake satt jeg, kona og en nyfrelst søster ved kjøkkenbordet. Vi skulle ha en enkel stund med Guds ord og bønn. Når vi hadde delt Guds ord begynte vi be. Uten at min kone viste det satt jeg i dyp bekymring over div ting og klarte så vidt å be.

Først slår Guds ånd ned og gir min kone tungemålbudskap. Deretter får hun for første gang tydningens gave og bringer frem ett budskap rett inn i min situasjon og bekymring. En atmosfhære av håp, og tro fyller hele vårt kjøkken. Bekymringen min forsvinner som dugg for solen og vi kjenner at troens ånd fyller vårt indre.

Da utbryter vår nyfrelste søster at vi må be for henne så hun kan bli døpt i Ånden og få løste tunger. Jeg og kona legger henda våre på vår søster og roper til Gud om at hun må bli døpt i den hellige ånd og ild. Umiddelbart faller Guds ånd over henne og hun spretter opp fra kjøkkenstolen og priser Gud på ett fremmed tungemål! Rundt 30min danser hun rundt i hjemmet vårt, i glede, mens hun priser Gud i løste tunger. Lovet være Gud og Lammet! ALL ære til Jesus!

På neste møte i vår menighet fikk denne søsteren budskap i tunger som min kone fikk tydningen på. Ære være Jesus! Hvor vidunderlig at vi på en enkel hverdag ved kjøkkenbordet kan oppleve mirakler og Guddommelig inngripen! Jesus Kristus er i går, i dag den samme, ja til evig tid! Enn i dag døper Herren i den hellige ånd og ild. I denne stund kan du bli døpt i ånden og få ett Gudommelig fremmed tungemål over dine leber! Se på Jesus! Han er åndsdøperen!

Ap gj 1:8: men I skal få kraft idet den Hellige Ånd kommer over eder, og I skal være mine vidner både i Jerusalem og i hele Judea og Samaria og like til jordens ende.

Broderhilsen Gjermund Kvamme

En synder blir født på ny

En synder blir født på ny

Første opplevelse jeg vil fortelle dere om skjedde under en av Telt stevnene vi var på sommeren 2005.

Mot slutten av møte går jeg ut av teltet å treffer rett på en ganske så ruset, vokksen, ulykkelig, og ufrelst mann fra nærmiljøet der stevnet var.

Ved Guds nåde får jeg fortell ham att Jesus lever, og er mektig til både å frelse, løse, og sette ham i fulkommen frihet.

Jeg kjenner att Herren gir en åpen dør inn i hans hjerte, og har der en god samtale som avsluttes med att jeg får ta ham med meg til første benk der han søker frelse og nåde for sitt liv. Halleluja ! Når Møte er slutt vil han ikke forlate teltet, og han forteller hvor godt det kjennes inne i hjertet hans, og han som eggentlig hadde tenkt å forlate møte før det var slutt, ville nå ikke dra derifra. All ære til Jesus! 

Når vi snakker med ham utenfor teltet etter møte virker han så forunderlig klar i øya sine, selv om han hadde vært så håndpåtagelig beruset noen få minutter før som følge av dagens inntak av en hel flaske med sprit. Vi får følelsen av att han har blitt edru i løpet av turen til første benk. Ja Herren formår slike ting !

Dagen etter kommer han glad og klinkende edru på avsluttnings møte på telt stevnet.

Lovet være Gud og Lammet. Englene sang av Glede denne helgen. Ja hele Himmlen frydet seg over dette største Guds under att en sjel blir frelst ! Ja vi har denne sommeren fått se att mennesker har møtt mannen ifra Nazarett. Folk har kastet sine krykker. Blitt døpt i Den Hellige Ånd, og nådegaver har vært i virksomhet. Men ingen ting kan sammenlignes med det under som skjer når en synder blir født på ny til ett levende håp i Navnet Jesus Kristus, og får oppleve Nådens Sol som går opp over detts liv ! Halleluja !

Ja det er større glede i Himmlen over en sjel som omvender seg og blir frelst enn over hele verden !

All Ære til den Herre Jesus Kristus ! Han gjorde det ! Oppfordrer alle mine gjester her om å Be for denne nyfrelste broder. Be om att han blir bevart, og fullstendig løst ifra bånd og lenker som denne verden skulle ha bundet han med.

G Kvamme

Sang til legedom

Sang til legedom

Kort tid utpå nyåret 2006 så ringte en troende søster fra Vestlandet til meg. Hun hadde fått sang CD vår Hør min venn av meg i sommeren 2005.

Nå hadde hun vært meget syk i over ett halvt år. Daglig og kronisk hard hodepine hadde gjort hennes liv menneskelig sett nesten ulevelig hele høsetn og vinteren. Men en dag på nyåret hadde hun kjent en sterk indre minnelse om å hente frem sang CD vår, å sette den på da hun la seg for kvelden. Hver morgen de siste måneder hadde hun både sovnet inn, og våknet opp med en uutholdelig hodepine.

Men Lovet være Gud og Lammet!!! Morgenen etter våkner hun opp totalt helbredet, og fri for sin plage. Halleluja! Hun måtte bare ringe å fortelle det når hun merket att helbredelsen holdt ved. Gud er forunderlig, og kan bruke det mest forunderlige i menneskers øyne. Denne kvelden og natten ble vår enkle sang CD brukt til en mirakuløs helbredelse ved Jesu sår.

All Ære til den Herre Jesus Kristus ! Han gjorde det ! Sangens virkning i opplevelser med Herren er det mange som kan vittne om. Mange har blitt frelst som følge av gode Åndsfylte hjertetoner. I Bibelen kan vi lese flere steder om hvorledes lovsangen skapte seier over fiendens hærer både i DGT og DNT. David sang så den Onde Ånd vek fra Saul, og Paulus og Silas sang så fengselets dører Åpnet seg, alle lenker løstes, og fangevokteren ble frelst.(Ap.gj:16:11-40)

Gjermund Kvamme

Lengtende ungdommer

Lengtende ungdommer

I skrivende stund(November 2007) er det 4 dager siden jeg deltok med sang og vittnesbyrd på en åpen kaffe her i distriktet. Jeg var innbudt til å synge på det lokale bedehuset. Der noen brødre har drevet med åpen kontakt kaffe på utvalgte fredager det siste halve året. Mens jeg sang så gikk 2-3 stk og inbød ungdommer fra gata inn til sang og litt å bite i. Dette var også første gang jeg var ute å sang med mitt nye høytaler anlegg etter at Herren ordnet det.

Sangkvelden startet kl 20.00 og de første 2 timer var det ikke noen innom, utenom en som var med en av brødrene, men sangen hørte de utenfor, og samtalen gikk med dem og de som inbød. Litt etter kl 22.00 som kommer det en 8-10 stk ungdommer innom. De sitter å hører på flere sanger og mitt personelige vittnesbyrd. 

En av mange velsignede kvelder der vi fikk sådd evangeliet ut til flere ungdommer. I tilegg yttret 5 ungdommer ønske om å bli bedt for til frelse. Nå er det jo å håpe da at dem mente det i sannhet og at dem kommer igjennom til en virkelig gjenfødelse! Dette var også den første kvelden det hadde kommet noen ufrelste ungdommer inn på bedehuset. Må vi be om at dem får oppleve gjennomgripende frelse med ekte omvendelser! Den som vil, han kan komme å drikke livsens vann uforskyldt av bare nåde. Halleluja!

Markene er vite til høsten. Mange går rundt med en tommhet og en lengsel etter noe mere en det denne verden har å by på. I tilegg vet vi kristne at dem er på vei imot en evig fortapelse. Da er frelses budskapet en nødvendighet å bære ut. La oss gå ut på gater og streder å innby til Lammets brylupp. Bringe ut evangeliet om frelse og utfrielse!

Misjonsbefalingen fra Jesus har gitt oss ett hovedmandat: Gå ut i all verden og gjør alle folkeslag til hans disippler og lær dem å holde alt Herren han har sagt. Han skal gjøre det! ALL ære til Gud! Men vi må være villige til å gå ut på hans ord! Markene er vite til høsten!

Gjermund Kvamme

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE