Bilder fra VekkelsesHistorien

Esaias 51:1-4: Hør på mig, I som jager efter rettferdighet, I som søker Herren! Se på det fjell som I er hugget ut av, og på den brønn som I er gravd ut av!  Se på Abraham, eders far, og på Sara, som fødte eder! For da han ennu bare var en, kalte jeg ham, og jeg velsignet ham og gjorde hans ætt stor; f or Herren trøster Sion, trøster alle dets ruiner og gjør dets ørken lik Eden og dets øde mark lik Herrens have; fryd og glede skal finnes der, takksigelse og lovsang.    

Når jeg nå legger ut en del bilder fra Guds menn og kvinner innen norsk og internasjonal vekkelsesliv betyr ikke det at jeg går god for alt alle de eller deres tilhengere sto og står for. Hva jeg står for finner du i Bibelen og selvfølgelig i forkynnelse og artikler her inne på VekterRopet. Ikke kjenner jeg til alt de sto for heller.

Men jeg legger ut disse bilder som ett minne og en klar anerkjennelse til deres forskjellige bidrag til vekkelse i norge og internasjonalt. Jeg tror ikke på partiskhet eller at skillene går mellom samfunnene. Skillene går tvers gjennom alle kristne samfunn! At noen av redskapene ikke alltid har vært sunne livet ut opphever ikke den nåde de ble brukt i av og med Herren.

Desverre kan vi i alle samfunn i dag se mye av endetidens frafall. Da gjelder det å gå til røttene og der oppkommet begynte å rinne frem. Det er nærmest kildens utspring at kildevannet er klarest og sunnest.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
19.07 | 09:44

Yes..man må jobbe videre med frelsen, når man er blott frelst...Pleie kjennskapet til Jesus ved hjelp av DHÅ... Lærer hele veien av Guds Ord... Halleluja...

...
21.05 | 09:59

Et vekker rop som rører ved meg, jeg ser ingenting i 2017 ,håper din røst ennu høres.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE