Tok Jesus feil? Av Ronny Johansen

Tok Jesus feil? Av Ronny Johansen

Ronny Johansen-En klarsynt Broder i Herren

Tok Jesus feil? Av Ronny Johansen

Mener du virkelig at Jesus bommet litt når han kom med følgende påstand?

"For falske messiaser og falske profeter skal opstå og gjøre store tegn og under, så at endog de utvalgte skulde føres vill, om det var mulig. Se, jeg har sagt eder det forut."   

Matteus 24:24-25

 

Endel mennesker liker ikke at man skriver om en slik forferdelig virkelighet. Nei, slikt vil de ikke høre tale om. Falske messiaser og falske profeter som virksomme i Den Levende Guds Menighet? Ja, og på en slik måte at de utvalgte til og med, skulle lures av dem, om det var mulig?

 

Ja, slik skriver Jesus at vår tid og virkelighet skulle være. At man steiler og protesterer over dette, viser bare hvor dårlig gangsyn og åndelig forstand man har. Jesus har nemlig ikke surret her. Det er nok best å erkjenne at det er du som surrer og ikke Jesus. Jesu Ord skal aldri i evighet forgå, så den saken er klar. 

 

Huff, det var da en ubehagelig sannhet. Kan virkelig slike arbeide og "tjene" så troverdig blant De Utvalgte? Ja visst, har du ikke merket det enda? Jo da, og de kommer bare til å få mer og mer kraft ettersom vi går inn i endetidens mørke. Det skal bli en stor kamp for de utvalgte, for ikke å føres vill. Mange vil føres vill, men ikke de utvalgte. Ikke de som har Guds Bud som sitt høyeste mål for sine liv. Men alle de andre, de som syntes det ikke er så farlig og nøye med både det ene og det andre, de skal føres vill. Bare se her:

 

 

og da skal den lovløse åpenbares, han som den Herre Jesus skal fortære med sin munns ånde og gjøre til intet ved åpenbarelsen av sitt komme. Og hans komme skjer, efter Satans kraftige virksomhet, med all løgnens makt og tegn og under, og med all urettferdighetens forførelse for dem som går fortapt fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunde bli frelst. Og derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, forat alle de skal bli dømt som ikke har trodd sannheten, men hatt velbehag i urettferdigheten.   2 Tessalonikerne 2:8-12

 

 

Vi ser her at det er alvorlig å kaste vrak på den evige sannheten i budene. Man kan ikke ha kjærlighet til sannheten og samtidig vike av fra Kristi Bud. Det som kjennetegner de utvalgte, er at de elsker Kristi Bud og arbeider alvorlig for å holde dem. De andre derimot, de liker ikke Kristi Bud når det kommer til å det å miste navnet og æren sin. De kan godt sitte å høre om Jesu bud, og også være støttende med sin munn, men når Gud sender dem en ansett person som har fart vill, ja, så avviker de med en gang. De tør jo ikke si imot den som er ansett i forsamlingen. Det er de redd for. 

 

Det skal en voldsom og overbevisende virksomhet fra Satans side for å klare å trenge inn i de utvalgtes forsamling. Da må hans falske profeter ty til en kraftig virksomhet, med all løgnens makt og tegn og under, og med all urettferdighetens forførelse. På denne måten klarer de å trenge inn. Denne virksomhet og forførelse hadde Johannes allerede i den første tid å gjøre med.  Bare se her:

 

 

Hver den som slår inn på avveie og ikke blir i Kristi lære, han har ikke Gud; den som blir i læren, han har både Faderen og Sønnen. for den som byr ham velkommen, blir medskyldig med ham i hans onde gjerninger . 2 Johannes 1:9-11

 

Det at du ikke liker at jeg skriver slik jeg gjør her, kommer nok av at du ikke liker den kjennsgjerningen at du selv ikke er i stand til å se og forstå hvordan denne kraftfulle villfarelse er virksom i De Utvalgtes Forsamling i dag.  Jeg har jo forsøkt å peke på at det blant annet tilskyndes til skilsmisse utenfor hors skyld. Dette er en ren og usminket villfarelse. Når ikke en gang en slik sak makter å vekke deg opp til brutal krig og motstand, så viser det at du er forferdelig befengt av forførelsens galskap, og at du ikke har noe å stille opp med når fortsettelsen kommer. Det skal en betydelig utvikling til i villfarelse før man begynner å oppfordre til ekteskapsbrudd, men nå ser vi altså at det har kommet så langt. 

 

Heldigvis har Gud i sin nåde fått bevare meg, slik at jeg ikke føres vill og lar meg besnære. Budene kan bare holdes ulastelige ved å lyde dem av hjertet. Når vi således holder budene ulastelige, så beskyttes vårt sinn og våre tanker slik at vi ikke er umyndige og lar oss kaste og drive om av ethvert lærdoms vær ved menneskenes spill, ved kløkt i villfarelsens kunster. Nei, da vokser vi opp til han som er hodet for all sannhet. Derfor kan vi også skrapt avsløre og rette våre skyts mot vranglærens og villfarelsens personer. 

 

En hver utvalgt sjel, kjenner at de hører hjemme i den hær Gud i disse dager reiser for å bekjempe de villfarelsens ånder som har trengt seg inn blant de hellige. Enhver som ønsker deltagelse i denne Herrens krigshær, har avlagt all frykt, all redsel og all omsorg for mitt eget navn å rykte. For i denne hæren kan man ikke bli opptatt uten alt dette makkverket er avlagt. 


Av Ronny Johansen


Klippet fra og satt inn etter tillatelse fra opphaver på 

www.ropdetut.webs.com

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Hans Tomter | Svar 15.02.2011 12.53

Amen, så sant så sant det du skriver her broder! Noe av det beste jeg har lest på lenge, inderlig og hjertelig godt som broder Aslaksen sa engang...

Gjermund 15.02.2011 13.00

Ja, pris skje Gud Bror!

Ragnhild Nybråten 3570 Ål | Svar 30.01.2011 14.28

Herre, gi dine barn øyensalve så de kan se forførelsen i tiden.
Dette er noe som har ligget i min Ånd i lang tid. Det er klart at Jesus mente det han sa. Våk !

Gjermund Kvamme 01.02.2011 14.38

Amen søster!

Gjermund Kvamme | Svar 22.01.2011 11.59

Så sant, så sant det broder Johansen her skriver! Må vi stå Djevelen imot faste i troen i denne tid! Jesus kommer meget snart!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE