Gudommelig vekkelse eller Villfarelse?

Gudommelig vekkelse eller Villfarelse?

Skribent og Webmaster GK

Gudommelig vekkelse eller Villfarelse?

Gudommelig vekkelse eller Villfarelse? 

Her har vi ett brennaktuelt spørsmål i vår tid. Hva er eggentlig vekkelse i denne tiden som er preget av villfarlse, og frafall fra Gud både i samfunn og mye av det som kaller seg kristelig menighet og vekkelse. Det er ikke fra Gud alt som glimmrer het en bok som ble utgitt for en tid tilbake. Den tok for seg mye av det vi kan møte innen trosbevegelsen og den såkalte karismatiske vekkelse, av villfarelse og forføelse for Guds folk. Likeledes må vi ekjenne i dag att ingen av dagens allment kjente kirker, menigheter, frmenigheter, og bevegelser er skånet fra ett stort innslag av endetidens frafall og villfarelse.

Dødslinjen og livets linje går tvers igjennom ALLE kristne samfunn og menigheter. Uansett hvor du befinner deg i vår tid er du ikke skånet fra å måtte vokte deg for endetidens frafall og forførelse. I vår tid tegner Bibelen ett klart bilde av att det er Antikristens Ånd som skaper dette og som ved det forbereder sin intreden på verdens arenaen og den frafallne kirke/menighet.

Derfor er det livsnødvendig for alt Guds folk å prøve Åndene, kjenne tiden, og kjene det som Gud i sin nåde har gitt oss. Skrirten sier spesielt om endetiden: Vokt dere for forførende Ånder og Djevelers lærdommer.

Derfor står det også skrevet i Rom 12:1-2: Skik dere ikke lik denne verden, men bli forvandlet ved att deres sinn fornyes SÅ dere kan DØMME om hva som er Guds vilje. Det gode, det fullkomne, det som han har behag i. I tilegg er bibelen fylt opp av advarsler om Endetidens frafall og mørke. Vit derfor att det som anses normalt i vår tid blandt mennesker både innenfor og utenfor kirker og bedehus, IKKE er noen mal og følge for den som vil være en del av Gudommelig vekkelse.

Til deg som lever i den Gudommelige vekkelse vil jeg få si: Hold fast på det du har for att ingen skal ta din krone. Til deg som kanskje har mistet evnen til å skille det edle fra det uedle så har jeg ett budskap fra Mannen/Jesus mellom lysestakene: Kom kjøp av meg øyensalve så du kan se. Gull lutret i ild så du kan bli rik... Ennå er det ei slutt. Pris skje Gud ! Ennå virker Gud som fordum. Han er i går og i dag den samme, ja forblir det til evig tid.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE