Gudommelig vekkelse eller Villfarelse?

Gudommelig vekkelse eller Villfarelse?

Skribent og Webmaster GK

Gudommelig vekkelse eller Villfarelse?

Gudommelig vekkelse eller Villfarelse? 

Her har vi ett brennaktuelt spørsmål i vår tid. Hva er eggentlig vekkelse i denne tiden som er preget av villfarlse, og frafall fra Gud både i samfunn og mye av det som kaller seg kristelig menighet og vekkelse. Det er ikke fra Gud alt som glimmrer het en bok som ble utgitt for en tid tilbake. Den tok for seg mye av det vi kan møte innen trosbevegelsen og den såkalte karismatiske vekkelse, av villfarelse og forføelse for Guds folk. Likeledes må vi ekjenne i dag att ingen av dagens allment kjente kirker, menigheter, frmenigheter, og bevegelser er skånet fra ett stort innslag av endetidens frafall og villfarelse.

Dødslinjen og livets linje går tvers igjennom ALLE kristne samfunn og menigheter. Uansett hvor du befinner deg i vår tid er du ikke skånet fra å måtte vokte deg for endetidens frafall og forførelse. I vår tid tegner Bibelen ett klart bilde av att det er Antikristens Ånd som skaper dette og som ved det forbereder sin intreden på verdens arenaen og den frafallne kirke/menighet.

Derfor er det livsnødvendig for alt Guds folk å prøve Åndene, kjenne tiden, og kjene det som Gud i sin nåde har gitt oss. Skrirten sier spesielt om endetiden: Vokt dere for forførende Ånder og Djevelers lærdommer.

Derfor står det også skrevet i Rom 12:1-2: Skik dere ikke lik denne verden, men bli forvandlet ved att deres sinn fornyes SÅ dere kan DØMME om hva som er Guds vilje. Det gode, det fullkomne, det som han har behag i. I tilegg er bibelen fylt opp av advarsler om Endetidens frafall og mørke. Vit derfor att det som anses normalt i vår tid blandt mennesker både innenfor og utenfor kirker og bedehus, IKKE er noen mal og følge for den som vil være en del av Gudommelig vekkelse.

Til deg som lever i den Gudommelige vekkelse vil jeg få si: Hold fast på det du har for att ingen skal ta din krone. Til deg som kanskje har mistet evnen til å skille det edle fra det uedle så har jeg ett budskap fra Mannen/Jesus mellom lysestakene: Kom kjøp av meg øyensalve så du kan se. Gull lutret i ild så du kan bli rik... Ennå er det ei slutt. Pris skje Gud ! Ennå virker Gud som fordum. Han er i går og i dag den samme, ja forblir det til evig tid.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 00:41

Dere er heldige som har fått Ruths bok åpenbart. Jeg har lenge undret meg over at så mange blir så velsignet av fortellingen der. Venter på åpenbaringen!

...
05.11 | 08:46

Supert Gjermund.. Norges svar på Paul Washer Det er dette vi trenger mer av..

...
19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE