Himmel eller Helvedte? Av Evangelist Jack Coe

Himmel eller Helvedte? Av Evangelist Jack

Jack Coe (March 11, 1918 – December 17, 1956) was one of the first faith healers with a touring tent ministry after the Second World War in the United States. Coe was ordained in the Assemblies of God in 1944, and began to preach while still serving in World War II. In the following twelve years, travelled the U.S. organizing tent revivals to spread his messag

Himmel eller Helvedte?

Himmel eller helvete?

Av Teltevangelist Jack Coe

Det er stedet der det er pine og evig ild, og hvor det alltid er gråt og skrik. Bibelen sier at der er det tenners gnidsel. Det betyr stor smerte. Det blir forferdelig der.

Over døren på en døds-celle i et fengsel sto det følgende innskrift: "Alle som går inn gjennom denne døren legger hvert håp bak seg." Om jeg hadde en ildpenn ville jeg skrive disse ord over helvetes port. Noen mennesker sier at etter du dør, blir det enda en sjanse til å bli frelst. Men jeg har lest Bibelen fra perm til perm og kan ikke finne håp for det menneske som dør uten Jesus som sin frelser. Du har mulighet til å ta imot ham og leve for ham i dette livet. Etter døden er det for sent. Det blir ingen annen mulighet.

Nå er det tid for å komme rett med Gud og leve for ham. Den største tyven i tiden er utsettelsesdjevelen. Nesten alle som er døde og fortapt i dag tenkte at de en gang skulle gi sitt liv til Jesus, men de ventet for lenge! Det er menneskets lodd en gang å dø, deretter dom.

Gjør det rette valget!

Om du er på den brede vei, da maner jeg deg til å velge en bedre vei. Ta av fra den brede veien og over til den smale vei som fører til Guds herlige stad - der Lammet er stadens lys. I den staden vil alle være like. De fattige vil sitte sammen med de rike og de vil glede seg sammen over himmelens herlighet.

Noen mennesker sier at de skal ikke gjøre noe annet enn å spille på harpe i himmelen. Jeg tror at vi skal vandre på gullgaten, og at vi skal spise der. Jeg tror vi skal tale sammen og glede oss med de som gikk foran oss dit. Noen lurer på om vi kommer til å kjenne hverandre i himmelen. Ja, helt sikkert. Om du lever for Jesus vil du kjenne ham. Paulus sier at at vi skal kjenne, likesom vi også er kjent. På forklarelsens fjell kjente Peter, Jakob og Johannes igjen både Moses og Elias, enda de aldri hadde sett dem før. Det var Guds Ånd som fortalte dem hvem disse menn var. Jeg kunne rope når jeg tenker på at vi skal se Jesus og leve med ham til evig tid. Vi vil se og kjenne igjen alle profetene og de hellige, men jeg vil ikke stanse opp for å samtale med noen av dem. Jeg vil løpe forbi dem alle og spørre: "Hvor er mannen med de naglemerkede hendene." Han er den jeg ønsker å se. Jeg ønsker å falle ned for hans føtter og få høre disse ord: "Vel gjort, du gode og tro tjener!"

Jeg lever hver dag med denne tanke i mitt sinn at Jesus bereder et sted for oss. Noen mener at himmelen bare er et sted som finnes i vår tanke og i vårt sinn, men Jesus sa: "Jeg går for å berede dere et sted, ....for at der hvor jeg er, der vil jeg også at dere skal være."

Himmelen er et sted. Bare et glimt av Jesus vil være verdt all prøvelse og lidelse her nede. Når vi kommer dit vil vi ikke finne noen raseforskjell. Vi vil prise Herren sammen i evighet. Du kan spørre meg: "Broder Coe, blir det mye lyd i himmelen?" Ja, bibelen sier at skarer vil prise Gud på en gang. Om det er noen som ikke gir lyd, da vil jeg gi ekstra lyd når jeg kommer dit! Noen ganger kjenner jeg det så godt her nede så det er omtrent som det er like før jeg rykkes bort. Vi vil synge og danse de første ti tusen år! Gud selv skal tørke bort hver tåre fra våre øyne. Tid skal ikke være mer. Vi skal leve evig, og evigheten har ingen ende.

Om ikke du kommer til himmelen vil du tilbringe evigheten sammen med de som blir fordømt - borte fra Gud. Er de få år som du brukte på den brede vei i dette livet verd den prisen du må betale i evigheten deretter? Om du er på den brede vei, hvorfor ikke si: "Herre, led meg inn på den smale vei og hjelp meg å leve for deg." Gi hele ditt hjerte og ditt liv til Jesus. Noen tror det er en vei som er for vanskelig å vandre. Men Bibelen sier faktisk at overtredernes vei er hård å vandre, men de rettferdiges vei er lett. Jesus tar dine byrder og bærer dem for deg. - La ham rense deg fra din synd. La ham lede dine føtter på rettferdighets sti. La ham ta bort alle de tunge byrdene og gi deg glede i din sjel i dag. Da vil du bli istand til å juble og glede deg over hans velsignelser i dette livet og i evigheten. Knel ned, bekjenn din synd for ham og si: "Jesus jeg kommer. Frels meg nå!"


Han er trofast og rettferdig så han tilgir

dine synder dersom du bekjenner dem.

Av Evangelist Jack Coe

(oversatt av Odvar Linkas og hentet fra http://www.vekkelse.no/index.html

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE