Frelsens vei

Frelsens klare vei

Frelsens klare vei! 

Med hjertet tror man til rettferdighet, og med munnen bekjenner man til frelse.(Rom;10:10). 

For så høyt har Gud elsket verden att han gav sin sønn den enbårne for at hver den som tror på Ham ikke skal fortapes, men ha evig liv.(Joh;3:16)

Ja disse ord ifra Bibelen beskriver med enkle og klare ord hva som må til for å bli frelst. Ingen forstands tro, eller død religiøsitet kan frelse noen. Ei heller gode gjerninger. Men alene ved att man av hjertet tror, ja vil tro på den Herre Jesus Krstus og det verk han fullbragte på GoLgata Kors. Ja Guds ord forteller oss att: Jesu Guds sønns blod renser ifra ALL synd, og alle har syndet og står uten ære for Gud. Uansett om du er den mest perfekte kirkegjenger, eller om du er den dypest fallne synder. Så renser Guds sønns blod ifra All synd.

Jesus forteller oss om en mann som hette Nikodemus. Han fullgte loven, og var en ganske så lærd mann i skriftene(Guds Ord). Likevell så lød mesterens budskap klar tog tydelig: Du må bli født på ny ! Født på ny blir vi ved og falle ned på kne og erkjenne att vi er en synder som trenger frelse og nåde ifra himmelens Gud. 

Når vi bøyer oss under Evangeliets(Guds Ord) budskap, og av hjerte velger Jesus som veien sannheten og livet i VÅRT liv. Ja da smelter ordet og ånden sammen i våre hjerter(med vår ånd), og gjenfødelsens under skjer. For dersom vi bekjenner våre synder er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene, og renser oss fra all urettferdighet(Lovløshet).

Da har vi kommet inn på veien som leder til Livet. Født på nytt til ett levende håp i vår vandring. Håpet om sjelens frelse når vi når målet. Den vandringen handler om å vandre i Jesu fotspor og dø fra oss selv og la vår egen vilje bli underlagt Guds vilje.  Ingen egne gjerninger eller fagre følelser frelser, selv om det ofte følger meget sterke følelser med når Herren fører oss inn i sin nærhet, og opp på "tabors høyder. Ja da kjenner man i sannhet att det er Godt, ja vidunderlig å være Frelst. Men det er ikke disse følelser som frelser oss, eller er beviset på att vi er frelst men vi blir frelst ved den enkle Hjertetroen på Jesus, sammen med en sann bekjennelsen av han som Herre i våre liv. Da blir vi frelst, og vil før eller siden merke att barnekårets ånd roper Abba fader i vårt indre. Hovedbeviset på att vi er frelst har vi skriftelig i Guds Ord. For sier skriften: Dersom Du med Din munn Bekjenner att Jesus er Herre, og i Ditt Hjerte tror att Gud oppreiste Ham fra de døde. Da skal Du bli Frelst.

Du er ikke sluttfrelst enda. For vi har også en smal vei å vandre til Livet før vi er fremme. Men du har fått Livet i gave og blitt ett Guds barn fordi du har tatt imot Jesus som din personlige frelser og Herre.  

Hvis du vil kan du be sammen med meg i bønnen under her. Den er kun ett forslag, fordi det som teller er att bønnen kommer ifra Ditt hjerte til Herren og at du ikke gir deg før du kjenner i ditt hjerte at Jesus bor ved troen i ditt hjerte. Det kommer tider der man ikke alltid kjenner så mye, men en gjenfødelse vil gi at barnekårets ånd roper Abba fader i vårt indre. Rop til Jesus og han skal svare din bønn!

Kjære Jesus jeg kommer til deg som jeg er. Jeg erkjenner att jeg er en synder som trenger frelse og nåde ifra deg for å bli frelst. Rens meg nå i ditt dyrebare blod, og ta bolig i mitt hjerte. Herre frels meg og fød meg på nytt ved ditt ord og din hellige ånd. La din Lov og dine bud  innskrives  i mitt hjerte og sinn og led meg på de rette stier. Takk att jeg kan regne meg som ett Guds barn. Takk att du har Frelst meg. Halleluja Må du hjelpe meg fremover i vandringen sammen med deg. Før meg inn i ditt ord, og bevar meg under ditt blod. Gi meg kraft til alltid å bøye meg under din vilje/ditt Ord. Døp meg i Den Hellige Ånd og Ild, og bevar meg frem til den dagen du kommer og henter meg hjem til Himmelen.

Har du bedt denne bønnen og av hjertet ment det, så vil Jesus flytte inn! Gratulerer så mye ! Et liv fylt av uante velsignelser venter deg, men også kamp og prøvelser. For hver den som vil leve Gudfryktig skal bli forfulgt sier Guds ord. Men han vil gi deg kraft og stoore velsignelser bare du bøyer deg under hans ord, og alltid kommer til ham med dine problemer.

Fremfor alt skal du nå ta til deg åndelig næring for det nye livet som du finner i Bibelen. Les som det står. Tro som det står. Aldri ett ord av skriften forgår. Guds ord er maten for det nye livet og kartet for vandringen med Jesus. Ja Guds ord sier att Jesus er Ordet og Ordet og Jesus er ett. Derfor samstemmer Jesus  Alltid  med det som står skrevet i Gds Ord-Bibelen. Er du virkelig blitt frelst og gått over fra døden til livet vil du kjenne at det dannes en lyst i deg til å lyde Guds eget ord og gå ut på det du leser og hører fra Guds ord. Så ta til deg rikelig av Guds eget ord/Bibelen!

Likeså er Bønnen åndededretten i ditt nye liv. Gjenfødt til ett Levende håp sier skriften. Dernest skal du som skriften også ser fatte med alle de Hellige hva høyde, bredde og dybde der er(i Guds livet). Det står om den første kristne menighet att: De holdt urokkelig fast på apostlenes lære, samfunnet, brødsbrytelsen og bønnene. Oppsøk en Bibelsk frittstående menighet, og ta del i samfunnet med de Hellige. Søk og finne en menighet som har Bibelens Evangelium. 

Vær på vakt mot  forsamlinger  som taler mot Guds Ord, og/eller forkaster deler av Bibelens ord uansett argumenter de måtte komme med. Legg merke til om de holder Ordet høyt, og om de har det enkle, og gamle evangelium i sang og tale. For Bibelen sier att vi skal spørre etter de Gamle stier, hvor veien går til det gode, og vandre på den. Videre forteller Guds ord att Gud har utvalgt seg det som er lite i denne verden, og det står om Herren att han er i går og i dag den samme ja til evig tid, og at vi ikke skal skikke oss lik denne verden. 

Du er hjertelig velkommen til å gi en tilbakemelding om att du har tatt imot Jesus som Herre i ditt liv. Du vil da få tilsendt HELT GRATIS en hilsen og ett Guds ord med på veien, samt att du vil få tilsendt noen gratis CD`er med sang, vitnespyrd, og tale til oppbyggelse for det nye livet med Jesus. Om Djevelen anfekter deg om hvorvidt du er frelst så ikke gi deg men treng deg inn på Jesus og les Guds ord til han gir deg vissheten!

Alle dem som tok imot Ham(Jesus), dem gav han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn!!!(Joh 1:12) 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 09:36

Jeg er så enig i det du skriver her. Jeg savner en ren og ekte forkynnelse der Jesu' navn blir opphøyd. Samt en forkynnelse som knytter GT og NT sammen.

...
18.06 | 06:41

Amen! Vi må regne med trengsel i tiden før Jesus kommer. Om det betyr at vi er i kun trengsels delen eller også Guds vredes delen får tiden vise.

...
17.06 | 18:58

Mat 24:29  Men straks efter de dagers trengsel skal solen bli formørket, og månen ikke gi sitt skinn, og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 
Mat 24:30  Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen, og da skal

...
07.03 | 17:26

Hei Gjermund Kvamme Denne siden så jeg akkurat nå. Vil gjerne følge dette, for det virker som god og sunn forkynnelse.
Mvh Johnny Fredheim

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE