Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Trond Olstad, 2. jan, 2014
Hei Gjermund!
Mye godt å lese på dine sider, så takk for at du står opp for de sannheter som Gud har lagt på ditt hjerte.
Gleder meg til å se deg på vårt sommerstevne på Vatnar, - håper du får med deg hele familien. Kanskje vi treffes før den tid også, - du er alltid velkommen til å besøke oss her i Oslo.
E-post:
Skrevet av Henrik Howardsen, 23. jul, 2013
Guds fred kære Gjermund og venner. Rigtig inspirerende hjemmeside her. Tak for den! Jeg står i Evangeliekirken i København. Det er den ældste pinsekirke i Danmark. Vi sender en hilsen med velsignelse til alle vore kristne søskende i Norge og hele Norden.
E-post:
Skrevet av Gjermund, 10. apr, 2011
Skriv gjerne en hyggelig hilsen her i gjesteboka vår! Med eller uten bilde! Ha en fortsatt velsignet dag og besøk her inne på disse nettsider!
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

19.10 | 18:12

Dette er sant slik skulle det bli i di siste tider. Nå må folk våkne opp og se hva er rett og hva er vranglære. Jesus kommer snart Amem

...
17.08 | 12:54

Amen! Klart og forståelig! Likevell er det slik Peter sa at de ubefestede tolker noen av Paulus skrifter til sin egen undergang. Summen av Guds ord er sannhet!

...
19.07 | 09:44

Yes..man må jobbe videre med frelsen, når man er blott frelst...Pleie kjennskapet til Jesus ved hjelp av DHÅ... Lærer hele veien av Guds Ord... Halleluja...

...
21.05 | 09:59

Et vekker rop som rører ved meg, jeg ser ingenting i 2017 ,håper din røst ennu høres.

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE